20090824

Dün demiştim şununla buluşcaz diye. Buluştuk. Dedik mi yaparız çünkü.
Anlatıcam çünkü tam yeri. Böyle.

1 gibi orda olurum ben demiştim. Orası dediğim Avcılar. Bahar buraya gelmiş olsaydı az kalıcaktı bu yüzden ben onun yanına gittim. Böyle vefakar bi arkadaşım. Böyle düşünceli biriyim. 12 gibi msnden falan konuştuk. Geliyorum bak dedim. Tamam bekliyorum dedi. 1 saat sonra yanyana olcağımızı düşünsene falan dedim. Hani gören de şehir değiştiriyorum falan sanıcak. Halbuki taş çatlasa 30 dakika sürüyo yol. Neyse işte ben gittim Avcılara, metrobüs durağında inip karşıya geçtim. Hani sanıyorum ki ordan gelicek. Köprüde gördüm ben bunu. Kollarımı açtım bekliyorum. Sarıldık felan filan derken bi' daha geçtik köprüden. İkimiz de boş yere o köprüyü geçmiş olduk yani 2 defa. Bi dahakine merkezde inicem zaten. Oraya gittik çünkü. Neyse.
İşte sahile gittik ilk başta. Ays ti şeftali aldık oturduk. Kurabiye kek falan derken rüzgarı yemekteydik. Bi' ara ben "Esiyo mu sanki?" gibisinden bi' cümle kurdum. Yoksa estiğini de anlamicaktık. O derece kendimizi kaybetmiştik yani. Neyse işte kayalıklarda bayağı bi oturduktan sonra geçtik yeşilliğe. Orda oturduk biraz falan. Dedim sinemaya mı gitsek. Bu Bahar Hanım da dünden razı. Kalktık gidiyoruz. Ben bi yandan da konuşuyorum. Nefes nefeseyiz zaten merdivenler falan derken. Oturduk yine yeşillik bi alana. Sinemayı unuttuk. En sonunda geldi işte aklımıza yürüdük sinemaya doğru. 5 salon olduğu için ve 5inde de iyi film olmadığı için gidemedik. Dedim haftaya sen gel migrosta 11 salon var olm. 11di sanırım yani. Öyle hatırladım. 12 bile olabilir. Havamı atarım yani icabında. Çıktık ordan Burger King'e gittik. Bu arada da hiç susmuyoruz böyle susturamıyo kimse. Dondurma falan aldık bayağı oturduk sonra yine çıktık dışarı. Medyum ve tiyatrocu olan bi' adamla epey muhabbet ettik. Muhabbet dedim, pardon. O konuştu biz dinledik. Fazla konuşmak istemiyorum kendisi hakkında. Sonra tekrar Burger King'e gittik tıkındık falan. Zaten orası bizim yeni mekanımız olmuştu. Saat 7'ye gelirken ayrıldık ordan. 7.30 gibi dolmuş geldi, bindim evdeyim falan. Bu kadardı. Eğlendik çok. Haftaya da buluşucaz sinemaya gidicez burda.
Bi' de Bahar bileklik yapmış bize, rengarenk falan. Yirim. Fotolar da var tabii ki.

Espadooooora.


Tam konuşurken çektiydim. Tiki pozu gibi ama feyci şirin.


Mesela orda bana baksaydı güzel bi' fotoğraf olabilirdi.


Grili ben, siyahlı Bahar. Evet. Çok anlaşılır olduğu için koydum.


Çantasını karıştırırken buldum bunu. Kitiara-Seth aşkı vardı içinde. Çok feci bi' sonla bitiyodu. Yürek yakıcı bi' son. O derece.


Bönibönlü.


Bilenkliklerimiz ve Bahar'ın eli.

Yeterli.

2 yorum:

Espadora dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Espadora dedi ki...

Kurabiyerlere 125647684531654 puan.
Kaç puan bana?